full-co-ugtSME INFORMA

 

COMUNICAT : LA PLATAFORMA SINDICAL SCC-CGE

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

 

 

 

La plataforma sindical SCC-CGE vol denunciar davant els mitjans de comunicació que l’edifici on es coordinen els serveis d’Emergències de Barcelona ha detectat una incidència de casos de càncer molt superior a la mitjana de la població catalana degut a diverses causes i a la emissió dels camps electromagnètics. És per aquest motiu que ho hem denunciat davant Inspecció de Treball i demanem el trasllat immediat d’aquest centre per evitar més casos. Estem davant d’un edifici malalt i els treballadors d’aquest Centre n’ estan patint les greus conseqüències.

 

DIA DE LA CONVOCATÒRIA: dijous 6 d’octubre de 2016

 

LLOC DE LA CONVOCATÒRIA: Centre de gestió d’Emergències – SCC C/ Lleida, 28

 

HORA: 11 HORES

 

Esperem la vostra assistència.

 

NO ES JUGA AMB LA SALUT DELS TREBALLADORS.

Persones de contacte:

Pere Martínez : 650 55 59 06

Xavier Moron: 670 58 84 19

 

>>Llegeix el comunicat en pdf