sin-tituloSom a mes d’octubre i molts ajuntaments catalans ja han fet efectiu als agents de les seves policies locals el pagament de la compensació econòmica per haver participat al dispositiu especial de les eleccions estatals del 26 de juny de 2016.

 

Veient que als agents del cos de mossos d’esquadra encara no se’ls ha fet efectiu aquest pagament, el SME ha adreçat escrit al Director General de la Policia i un altra al Conseller del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda per què ens informin de quan està previst satisfer aquest pagament  als agents que hi van participar.

 

 

Sorprèn la rigorositat de l’administració, que impedia en aquell dispositiu, fer servir el DAD80 en cas d’indisposició, envers la laxitud a l’hora de fer el pagament ja que cinc mesos desprès, ni ha pagat ni se l’espera.

 

Si l’escenari polític no canvia, ens trobarem immersos en un altre dispositiu per votacions sense encara haver cobrat pel dispositiu de juny.

 

 

Aquesta es una mostra més de l’actitud, dubtosament seriosa, de l’administració que ens ha tocat patir.

 

#JA N’HI HA PROU!

 

>>Llegiu el comunicat en pdf