pressupostAhir va anunciar el Conseller Sr. Jané que portaria a la fiscalia la investigació interna sobre el cas Quintana. Amb l’objectiu que es depurin responsabilitats, ja que segons el Sr. Jané “els culpables podrien ser altres agents no jutjats del cos”.
Volem recordar que és un cas tancat amb sentència ferma. Ens sorprèn que si el Sr. Janéindicis o proves que demostrin aquesta tesi, no les hagi aportat en el moment del judici.
Aquest cas ha perjudicat greument la imatge del cos de Mossos d’Esquadra. No van ajudar gens les afirmacions allunyades de la realitat que l’ex-Conseller Puig i del Sr. Manel Prat van realitzar en seu parlamentaria. La justificació oficial va ser que els informes no es van fer de forma adequada.
Si donem per bona aquesta versió, ens plantegem diverses qüestions. Es van depurar les responsabilitats oportunes? Algú va ser expedientat pels errors inadmissibles que tant van perjudicar la credibilitat del cos?

 

 

Per esvair aquests dubtes li demanem que ho faci públic.
No deixem de banda que el parlament està pendent de l’aprovació dels pressupostos del 2017. Ens preguntem si l’aprovació d’aquests pressupostos valen el perjudici que ens provoca aquests tipus de declaracions, populistes.

 

Considerem molt “lloable” l’esforç que es fa en casos tancats amb sentència ferma, com aquest, i més quan hi ha una persona ferida.

 

 

Exigim el mateix tracte, quan el ferit hagi estat un policia en acte de servei. Deixin de realitzar recursos a les sentències guanyades per lesions, als agents ferits en acte de servei només per dilatar el pagament de la indemnització.

 

 

 

>>Legeix el comunicat en pdf