hores-extra-arroEl SME ha registrat escrit adreçat al Director General de la Policia demanant que quan qualsevol ARRO presti servei a una jornada, d’un dispositiu com per exemple el dispositiu Top Manta, que tota la jornada de treball,  sigui imputada com a hores extraordinàries.

 
Hem detectat que hi ha agents que realitzen servei durant una jornada de treball la qual està composta una part d’hores extraordinàries i l’altra part de la bossa d’hores de treball.

 


El SME no li veu cap lògica a aquesta bipartició horària de la jornada de treball.

 

 

És per aquest motiu que li hem demanat al Director General que doni les instruccions que cregui convenients per tal que aquestes jornades de treball siguin tractades de forma íntegra amb hores extraordinàries.

 

>>Llegeix el comunicat en pdf