comunicat-al-carrerA TOTA FUNCIÓ PUBLICA, PROU QUE ENS PRENGUIN EL PÈL, TORNEM AL CARRER!

 
S’ha acabat la presa de pèl. Ens estan enganyant, deixant que passin els mesos, els anys, no volen comprometre’s a dir quan ens tornaran les pagues del 2013 i 2014. Ja no diem la resta de retallades patides pels funcionaris de la Generalitat.  Hi ha diners per apujar sou de consellers com hem pogut llegir a premsa, o per crear noves estructures, però es margina els drets adquirits durant anys pels seus treballadors.

 

 

Per la part que ens toca només podem dir una cosa: FINS AQUÍ! Lamentablement els sindicats de mossos no tenim veu ni representació a la taula de funció pública. Així que als sindicats que si en tenen, han de saber que estem més que farts de cedir, aguantar i perdre allò que legalment és nostre, els nostres salaris.

 

 

Toca mobilitzar-se ja. Estem més que convençuts que la resta de sindicats de mossos, els agents, afiliats o no, pensen el mateix. COMPTEU AMB NOSALTRES, PER MANIFESTAR-NOS, CONCENTRAR-NOS I EL QUE CALGUI. TOCA TORNAR AL CARRER.

 

 

Estem més que farts de promeses, excuses de pressupostos i a l’hora de la realitat res de res. És que ja ni volen marcar un calendari de previsió de pagament de les pagues. Calendari que igualment després esgoten o endarrereixen, com la part de la paga del 2012 que és hi hauria d’haver cobrat a l’octubre i en teoria es cobrarà al novembre.

 

 

Posarem en coneixement dels sindicats totes aquelles retallades pròpies als mossos d’esquadra com el no pagament del Pacte d’equiparació. I les que hem patit tots els funcionaris i agreujat en mossos com el FAS, la Bufanda, el val menjador i altres.

 

 

Esperem que aquest missatge sigui escoltat i d’una vegada lluitem plegats pels nostres drets i els de les nostres famílies.La manera de fer-ho és tots plegats. El SME té clar que ho farà. Amb la resta de sindicats de funció pública. Amb la resta de sindicats de mossos. Amb tot aquell que estigui fart i vulgui lluitar per recuperar el que ens hi han espoliat.

 

 

 

LLUITEM! TORNEM AL CARRER

>>Llegeix comunicat  en pdf