La normativa ISO per la detecció i la identificació, hauria d’haver tingut un procés d’adaptació mínim i amb coneixement del territori, no és àgil aplicar fórmules d’unitats centrals (UCIO) amb el dia a dia REAL d’una UI. S’està aprenent a base de cops, reformulacions de les regles del joc i els formularis. Encara hi ha dubtes que no saben ni com resoldre.

 

 

Variabilitat de criteris entre analistes i verificadors de les UTPC’s i no comunicació dels canvis als formularis des de la DPC a la resta del territori.

 

 

Els agents volen rebre formació i que aquesta sigui de qualitat, contínua i adaptant-se als nous reptes que la societat i que el món ens demani, aquesta és la nostra prioritat.

 

 

Prou de fer tasques en l’àmbit d’ABP amb directrius DPC, (la mentalitat és de despatx Egara, la bicefàlia de dependre de la CSUCOT  amb directrius tant DIC com Cap ABP).

 

 

Prou de fer serveis unipersonals, per tal de maquillar números. Som els que som, i per moltes ganes que hi posem, sempre ens demanaran més graelles, més requisits i més iotp’s.

 

 

La DGP s’ha de plantejar  crear la Comissaria General de policia CIENTÍFICA, reconèixer els subgrups de científica a les ABP’s, dotar-los de dependència directa de les UTPC’s. S’ha de reconèixer la seva família professional, amb els diferents nivells retributius 2 i 3 respectivament.

 

 

Exigim que es canviï la dinàmica de treball.

 

 

 

Per tot això hem registrat escrit adreçat al Director General per tal que tota la problemàtica que ens afecta a l’especialitat d’investigació sigui inclosa en les reunions de treball periòdiques que es mantenen entre l’Administració i els sindicats per tal de buscar-ne les millors solucions possibles.    

 

 

>>Descarrega el comunicat en pdf.