Fa molts anys que reclamen un nou règim d’incompatibilitats, però especialment d’ençà que es van iniciar les retallades el 2010, hem anat insistint a demanar que es flexibilitzés pels membres del cos de mossos d’esquadra.

Recordem que dins de la funció pública i a causa de la nostra Llei 10/1994, som el col·lectiu amb més limitacions per poder treballar de res al marge de la nostra feina habitual.

Doncs bé, fruit de la nostra insistència i com ja vam informar en el seu dia, ara fa una mica més d’un any que l’Administració es va comprometre a intentar dur a terme aquesta flexibilització de les incompatibilitats mitjançant alguna modificació normativa.

Sapigueu que l’SME estem treballant amb totes les eines que tenim al nostre abast, per tal que aquest compromís que va adquirir l’Administració es faci realitat com més aviat millor.

Creiem doncs, que no haurem d’esperar massa perquè arribi aquesta flexibilització tan esperada per molts agents del cos de mossos d’esquadra i que és una reivindicació històrica de la nostra organització.
Qualsevol novetat que tinguem al respecte us en farem partícips!

 

>>Descarrega el comunicat en pdf