Les qüestions treballades van ser:

  1. Estat actual d’entrega d’armilles de dotació. Fem incís del deteriorament de les armilles dels punts de concentració i la manca de talles petites.

 

  1. Guàrdies NO PRESENCIALS INVESTIGACIÓ. Inspector manifesta que revisarà les guàrdies amb els diferents caps d’Unitat.
  2. CD FALSET. Greu problema de pudors en el vestuari d’homes, a causa d’una presumpta fuita a un dels WC.

Vehicles 4X4: els vehicles SEAT no són vehicles adequats per fer circulació forestals. Ens informen que en tota la regió hi ha tan sols cinc 4×4 que la resta son tot camins.
Demanem fer xapes per tal de tapar les plaques matrícula de tots els vehicles que estan estacionats a les places a l’aire lliure dins de les comissaries.

  1. ARRO. Demanem jaquetes d’hivern per ARRO tipus BRIMO. Activació d’ARRO davant incidents,el cap de torn és el responsable de l’activació i si no s’han activat ésperquè no era necessari la presència d’ARRO. Distribució del nou material adquirit per la casa. El cap administració manifesta que serà un repartiment homogeni i preveu que pot estar en tot territori en dos mesos.
  2. Pàrquing per mossos a Camp Clar. Ens informen que hem d’activar Guàrdia Urbana per tal que sancioni tots els vehicles estacionats que no estiguin autoritzats.

 

  1. UI Vendrell, manca d’efectius. Ens informen que en aproximadament dues setmanes s’incorpora un de nou.
  2. Exigim dosificadors de sabó antisèptic a lesACD’s.
  3. Trasllat de detinguts jutjat de Valls. Se seguirà fent com es fa ara que no es trasllada el detingut fins que no el sol·liciti el jutge amb la finalitat d’estar el menys possible al jutjat.
  4. Canvis de planificacióUSCVendrell. Manifestem la nostra queixa al realitzar aquests canvis a posteriors a la publicació dels assumptes personals de Nadal.

 

Reiterem la demanda d’uniformitat adequada pel hivern, amb temperatures per sota dels -5 C, es imprescindible aquest tipus d’uniformitat així com la necessitat d’armilles adequades per als diferents serveis que realitza ARRO.

 

 

 

>>Descarrega el comunicat en pdf.