Hem vist anunciat a premsa que per fi es realitza la compra de 134 pistoles elèctriques amb les seves 134 càmeres. Un pas, més, fins que les tinguem operatives al carrer.

 
Però exigim que sigui ràpid el procés que resta. Que es treballi des de ja la formació, als companys que podran fer-la servir i esperem a més, que els protocols ja estiguin fets.

 

 

D’ençà que es va anunciar que es comprarien han passat molts mesos amb debat parlamentari pel mig inclòs que ho va endarrerir tot, si bé és veritat que això ha servit perquè hagi estat una eina aprovada al Parlament.

 

 

Des de l’SME sempre hem manifestat que el protocol pensat perquè la porti el cap de torn, no serà àgil ni del tot efectiu. No garanteix que arribi la tasser de manera ràpida, a situacions molt complicades que no poden esperar. Però estem convençuts que a mesura que es demostri la seva efectivitat, s’anirà implantant aquesta eina en el cos de Mossos.

 

 

Nosaltres les seguirem exigint una per a cada que cada patrulla.

 

 

Exigim celeritat en la compra, distribució al territori, formació als agents i claredat en els protocols del seu ús. No hi ha setmana en què no hi hagin mossos agredits o situacions que es podrien evitar amb la tasser.

 

 

#TASSER JA!

>>Descarrega el comunicat en pdf