Ahir dijous 16 de març, els sindicats de la Cimera Sindical (SAP, AFITCME, SEIME, SICME, SME I SAME) ens hem reunit per tercera vegada amb l’administració. Lamentablement, hem de comunicar que la postura de la DGP no ha variat des de la darrera reunió.

Per tant, per ara es mantenen els pressupostos amb un article que és un greuge pels mossos vers la resta de la funció pública. El més greu és que sembla que no hi ha intenció de respectar els acords signats com el d’Equiparació, de l’any 2008. Un acord que es desenvolupava correctament i que el govern amb les retallades va aturar. Un acord que ara, amb la recuperació econòmica, els mateixos polítics confirmen que tampoc volen respectar.

Els ingressos de la Generalitat s’han incrementat en uns 1.000 milions d’euros. Mentrestant, l’administració ens ha comunicat que de cap manera es poden gastar 11 milions, incomplint la paraula donada als mossos per pagar el que fa anys hauríem d’estar cobrant. Sobra fer cap comentari.

La concentració de delegats al Parlament del dia 8 de març va ser un primer pas d’un camí de conflicte laboral, que sembla allargar-se indefinidament. No demanem res que no mereixem des de fa anys. No és cap augment de sou, són drets adquirits que vam perdre fa anys i que no es volen reactivar tot i la millora econòmica.

L’SME seguirà obert a mantenir converses, però si no canvia l’actitud aviat, tornarem a mobilitzar-nos amb accions reivindicatives que progressivament aniran en augment. Us seguirem informant puntualment sobre aquest tema tan important per tots nosaltres, sempre continuant amb la lluita per reclamar els nostres drets. #respecte

>> Descarrega’t el PDF: 3ª REUNIÓ ENTRE LA CIMERA SINDICAL I ADMINISTRACIÓ