Com ja sabeu, fa unes setmanes les negociacions amb el Departament estaven estancades i se’ns va comunicar que no se cediria més terreny a les nostres reivindicacions, semblant que ja no es podien apropar més les dues postures.

Després de diversos actes reivindicatius, entre ells, la concentració davant el Parlament, però sobretot la concentració davant el Departament de Vicepresidència, Economia i Hisenda, la situació ha canviat substancialment. Finalment, la Direcció General de Policia ens ha fet arribar el seu compromís de presentar-nos una nova proposta atenent a les nostres reivindicacions.

Valorem molt positivament la nova predisposició del Departament a reobrir la negociació i estarem atents a la nova proposta que ens presentin.

Queda demostrat que la unitat d’acció de SAP, SME, SEIME, SICME, AFICTME i SAME és el camí per obtenir millores reals pel col·lectiu de Mossos d’Esquadra. No abaixem els braços, seguim lluitant pels nostres drets. #Mossos #Mossosenlluita

>> Descarrega’t el PDF: CONTINUEN LES NEGOCIACIONS PER OBTENIR MILLORES PEL COS DE MOSSOS