Com cada any, els familiars, amics, companys i l’ACVOT, recordem en Santos Santamaría, agent mort en acte de servei el 17 de marc del 2001 a causa de l’atemptat terrorista d’ETA a Roses.

Seguint amb allò que per a tots és ja una tradició, s’oficiarà una missa en record de la seva persona a la Parròquia de Santa Maria de Roses, carrer Peralada núm. 2. Un cop finalitzada la cerimònia, es realitzarà una ofrena floral al monòlit dedicat en la seva memòria, a l’avinguda Gola de l’Estany, on va succeir el tràgic assassinat.

Un altre any més nosaltres hi serem presents. Santos, passen els anys però segueixes sent un exemple de professionalitat i valentia per a tots nosaltres. Ni t’oblidem, ni perdonem els covards que van emportar-se la teva vida.

>> Descarrega’t el PDF: ACTE EN RECORD DE SANTOS SANTAMARÍA