Els sindicats SME, AFITCME, SAME, SEIME, SICME I SAP seguim lluitant i explicant allà on calgui el greuge comparatiu entre el cos de mossos i la resta de funcionaris, amb l’aprovació d’ahir de la Llei de Mesures al Parlament.

Esperpènticament, aquesta llei modifica l’article 48 de la Llei 10/94 i “permet” a la DGP que no s’apliqui als mossos un dret del qual SI gaudeixen la resta de funcionaris, com els dies addicionals per AP a partir del sisè trienni. Pel que veiem, tothom en té dret menys el cos dels mossos… INDIGNANT.

En aquest escrit instem a què es faci un dictamen del Consell de Garanties Estatutàries del Parlament de Catalunya per a la modificació d’aquest punt, modificat expressament per atorgar un dret reconegut i legal per tots els funcionaris, menys per als Mossos.

No tot s’hi val. Els polítics no poden “retallar” indiscriminadament de manera injusta i selectiva. Si hi ha manca d’efectius, la resposta no pot ser treure dies d’AP als mossos, demanant que vinguin gratis a treballar aquests dies.

Queda clar que no ho acceptem: els sindicats farem tot el que calgui i ens reunirem amb qui faci falta. Lluitarem tot el temps necessari per no permetre més retallades i recuperar allò que fa temps que ens han de pagar, i faltant a la seva paraula no fan, com el Pacte d’Equiparació. #Mossos en LLUITA

>> Descarrega’t el PDF: PORTEM AL SÍNDIC EL “GREUGE” DELS MOSSOS PER LA LLEI DE MESURES