Ahir al matí, delegats sindicals de l’SME, SAP SEIME, AFITCME i SAME vam personar-nos al Departament de Vicepresidència, Economia i d’Hisenda. L’objectiu era poder ser rebuts per tal d’explicar les nostres reivindicacions i exigir que es respectessin els acords que encara romanen aturats, i que un any més no es volen pagar.

El fet és que, només veure’ns, ens van tancar la porta, no podent entrar ni sortir cap persona. Evidentment, no són maneres de tractar a ningú, tampoc al col·lectiu dels mossos. Sense defallir, ens vam quedar a la porta fins que algú del Departament ens rebés. Després d’hores de trucades i mediació dels companys que hi treballaven, vam aconseguir ser rebuts i assolir el nostre objectiu: reclamar una reunió amb el Vicepresident de la Generalitat. Finalment, la reunió es va tancar amb dos compromisos.

  1. El Departament de Vicepresidència es compromet a rebre’ns els pròxims dies.
  2. Després de 3 reunions “estèrils” amb la DGP i una amb el Conseller Jané al Parlament, ens han convocat per aquesta mateixa setmana per negociar punts que fins ara semblaven impossibles.

Tal com sempre hem dit, toca lluitar perquè es respecti allò que es va signar i no s’ha complert. Avui, un altra reivindicació, un altre acte. Us anirem informant de cada reunió i cada acte reivindicatiu que es faci. No defallirem, que ningú no ho dubti. MOSSOS EN LLUITA!

 

>> Descarrega’t el PDF: PORTEM LA REIVINDICACIÓ AL DEPARTAMENT D’ECONOMIA. I SEGUIM!