REUNIÓ REGIONAL RPPO 1 DE MARÇ DE 2017

  • ESTAT ACTUAL LLIURAMENT ARMILLES (sense enganys o errades)

Informen que faltaven 16 armilles les quals han arribat el mateix dia de la reunió. Se’ls exposa si la informació és correcta o no, i se’ls recorda que en la reunió última del 8 de novembre de 2016, van informar que comissaries com Sort, Tremp, Pont de Suert i Puigcerdà tenien el 100% d’armilles entregades. Aquest fet, per errada o per engany, no era cert, donat que fins la setmana prèvia a aquesta reunió, encara s’estaven lliurant armilles.

  • NOU INCÍS EN LA NECESSITAT DE MILLORAR / AMPLIAR / REFORÇAR UNIFORMITAT D’HIVERN.

Exposen ser conscients d’aquest fet i que des de la RPPO s’han enviat informes de temperatures. Argumenten que és en òrgans com el Consell de policia i la Comissió de vestuari on s’ha de decidir vers aquest afer. Des del SME en diverses ocasions hem reiterat la necessitat de millorar, ampliar i reforçar la uniformitat en aquests territoris. L’última petició es realitzava aquest mateix febrer en escrit adreçat al Director General de la Policia (Veure Comunicat web SME 13/02/2017: Uniformitat específica adequada en destinacions del Pirineu i Prepirineu)

  • INCIDÈNCIES EN SISTEMES DE CALEFACCIÓ A LES COMISSARIES.

El mateix 24 de Gener, des d’aquest sindicat es feia gestió directa amb la Sra. Dolors, Cap en funcions d’Adm. RPPO, vers algunes incidències relacionades amb aquest afer.

En la reunió se’ns informa que les anomalies estan resoltes. A Vielha es van portar radiadors i a Puigcerdà l’avaria en la manca d’aigua calenta es va reparar, i els cremadors del gasoil que es van gelar, van ser substituïts i es van reubicar.

I més…

>> Descarregat PDF: Comunicat SME reunio RPPO Març 2017