REUNIÓ REGIONAL RPTE  

 

El passat 15 de febrer, vam assistir a la reunió Regional de la Regió Policial Terres de l’Ebre. Es van tractar els següents temes:

ACD Ametlla de MAR ,degut a les contínues queixes de climatització,olors vestuaris,lluminositat externa i un extens ventall de problemes des de l’administració ens comunica que la Generalitat està darrera de la constructora i està solucionant els problemes amb les garanties legals i a part està fent gestions per portar la constructora a judici pels temes que fan que no acabi de funcionar correctament la comissaria.

CD MORA D’EBRE, ens manifesta que s’estan fent molts T-06 per part de usc , d’intendent de la regió ens treu l’estadística on s’observa que transit ha fet últimament 159 T06 i usc entre abp i cd 10.

Es pregunta per part d’SME si la formació a ABP I ACD terra alta i ribera les formacions es podrien fer en llocs propers a les comissaries. Se’ns manifesta que si és troba un lloc o algú sap d’un lloc es podria estudiar però que és difícil que els formadors es desplacin (no s’ entén, ja que els formadors ja es desplacen per a fer formació de controls a brífings)

Tema vehicles de paisa ACD Mora d´Ebre. No hi ha vehicle de paisa i ens informen que es la flota que hi ha i que és difícil s’intentarà gestionar amb vehicles de dins regió.

Científica Regional. Amb la nova màquina de llum es necessiten uns guants especials que el dia d’avui no hi són. Se’ns manifesta que d’ací a poc temps des de administració s’està treballant per la obtenció d’aquests guants des de l’SME no s’entén que si la màquina nova de llum produïa aquests problemes com no es va subministrar amb el material de protecció adient, ens manifesten que no tenen coneixement.

Es manifesta com a cada reunió el problema defectius dins la regió.

I més…

>> Descarrega PDF: REUNIÓ REGIONAL RPTE