Els darrers anys, hem demanat insistentment que la Brimo no faci el servei nocturn d’estiu a la localitat de Salou. Podríem dir diferents motius perquè no es faci aquest servei, que els mateixos companys, any rere any ens expliquen. Motius com que la conflictivitat de la localitat no fa necessària la seva presencia. També que es perden, com a mínim, unes 3 hores llargues del servei només en el viatge de Sabadell a Salou, d’anada i tornada. Si sumem la despesa del viatge més les hores “perdudes” d’un volum important d’agents, trobem que clarament no estem davant d’una optimització de recursos.

Fins aquí, podríem entendre que tot i ser l’opinió dels agents i de l’SME, el comandament que decideix la seva presencia, té un pensament diferent i ho considera oportú. Però per sobre de tots aquests motius, hi ha un massa important per a passar-lo per alt: LA SEGURETAT DELS AGENTS.

Fer un servei nocturn amb aquesta distància ja ha suposat que haguem patit diferents ensurts per part dels conductors que han de fer el viatge de tornada. Després de treballar tot un torn de nit, suposant que no s’allargui com de vegades ha passat fins a les 9 o 11 del matí a causa de fer alguna detenció, s’ha de fer el viatge de tornada sense descansar i amb tot el sol de cara. Aquests ensurts ja s’han donat diferents vegades i suposen un clar risc per la integritat dels agents.

Solucions segur que n’hi ha: que aquest servei el facin les ARRO properes, o que disposem d’una bossa d’hores extres… segur que hi han opcions millors que posar en risc d’aquesta manera els companys de la Brimo.

Per aquest motiu hem adreçat un escrit al Director General de la DGP, Sr. Batlle, per tal que prengui les mesures oportunes, ja que encara som a temps de què no es repeteixi una vegada més aquest patiment pels agents.

PROU POSAR EN RISC INNECESSÀRIAMENT A LA BRIMO. NO A SALOU!

>> Descarrega’t el PDF: LA BRIMO NO HA DE FER SERVEI A SALOU A L’ESTIU, QUE NO ES REPETEIXI UN ANY MÉS!