A l’SME hem registrat un escrit adreçat al Director General, demanant que es revisin les concessions fetes de felicitacions als agents que van ser a l’actuació de l’accident de l’autocar a Freginals. Creiem que tots mereixen ser reconeguts per igual i sense causar greuges entre ells.

Els agents que van ser allà aquell dia van actuar amb una gran entrega i professionalitat. Tots. Però, a uns els han concedit una medalla i a d’altres tan sols una felicitació, malgrat fer tasques igualment importants i meritòries.

És paradoxal veure i escoltar, de portes en fora, al Conseller d’Interior dient que se sent molt orgullós per la feina feta pels agents que van ser al peu del canó en l’accident, i per altra banda, de portes endins, dir que ara toca “premiar” als agents aprofitant que s’acosta el dia de les Esquadres. Veiem injust que es premiï només a uns quants com mereixen, però que a la resta no se’ls reconegui com cal la tasca desenvolupada aquell dia.

 

>> Descarrega’t el PDF: RECONEIXEMENT SENSE DISCRIMINACIONS PELS AGENTS IMPLICATS A L’ACCIDENT DE FREGINALS