El passat dia 23 de març vam assistir a la reunió a la qual havíem estat convocats per la DGP per parlar del tancament del centre penitenciari de la Model de Barcelona.

La sorpresa va ser per a tots els sindicats presents, quan l’Administració ens va presentar una proposta d’oferiment, IMPOSADA I NO NEGOCIADA, que finalment ahir dia 5 d’abril es va demostrar que ja era definitiva i sense comptar amb el parer de la part social, quan es va publicar definitivament a intranet sense cap mena de canvi respecte de la que ens van presentar.

A l’SME, seguint l’esperit de l’Assemblea d’efectius destinats a APEN Barcelona celebrada el 16 de març, hem anat més enllà: Agafant-nos a la petició unànime extreta d’aquella assemblea on els efectius d’APEN Barcelona ens van demanar que a banda de possibles oferiments, volien algun tipus de reconeixement econòmic o de condicions de treball, HEM ELABORAT UNA PROPOSTA D’ACORD que avui mateix hem presentat/registrat adreçada a la DGP. També hem fet escrit al conseller d’Interior, el Sr. Jané, demanant un Consell de Policia extraordinari, sobretot per aquest tema entre d’altres.

I seguint també l’esperit de la citada assemblea, on se’ns va demanar MÀXIMA UNITAT SINDICAL en el tracte d’aquesta problemàtica, la nova via que hem obert està dirigida a què es sumin tots els sindicats que ja van ser presents en aquella reunió.

 

ELS MOSSOS NO SOM MENYS QUE
ELS FUNCIONARIS DE PRESONS!!!

 

>> Descarrega’t el PDF: TANCAMENT C.P. HOMES LA IMPOSICIÓ DE L’ADMINISTRACIÓ