L’SME ha adreçat un escrit al Director General per demanar-li que substitueixi les actuals PDA’s de Trànsit, que van ser adquirides de segona mà de l’empresa CORREOS, per altres de noves que funcionin correctament.

El cas és que els aparells tenen falta de cobertura i es queden “penjats” moltes vegades, amb el que això comporta. En molts casos els agents tenen a la persona infractora més de 30 minuts esperant al lloc per poder complimentar les dades de la denúncia.

La majoria de vegades s’han de reiniciar, i tot i així, moltes vegades els agents han d’acabar sancionant amb les butlletes de paper del servei català del trànsit.

Tot plegat, fa que la feina dels agents de Trànsit sigui molt precària i l’atenció al ciutadà no s’ajusti al que hauria de ser.

>> Descarrega’t el PDF: MAL FUNCIONAMENT PDA’S TRÀNSIT