ADAMS Formació i el Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME), han signat l’acord de col·laboració subscrit per facilitar la formació dels afiliats d’aquesta organització.

L’acord inclou un 20% de descompte als afiliats i els seus familiars del sindicat en la formació que ADAMS imparteix tant a l’àrea d’oposicions com en cursos professionals, sota les modalitats de formació presencial i online. En el cas de llibres, el descompte serà del 15%.

Aquests descomptes -no acumulables a altres promocions- seran aplicables fins al 31 de desembre de 2018. Per gaudir d’ells és necessari acreditar la condició d’afiliats, amb una antiguitat de 3 mesos.

Cal destacar que en la reunió mantinguda s’ha comentat la possibilitat que representants de l’SME donin xerrades en els grups per comentar amb els nostres alumnes inquietuds que poguessin tenir sobre la professió, el procés que es duu a terme en l’ISPC, etc. També s’ha parlat la possibilitat que ADAMS Formació participi en les sessions informatives que organitzin.

Podeu accedir al web d’ADAMS al següent enllaç: http://www.adams.es/

> Descarrega’t el PDF: ACORD AMB ADAMS FORMACIÓ