Ahir ens vam quedar perplexos en conèixer la notícia que Hisenda havia enviat un requeriment a la Conselleria d’Interior a propòsit de la nova convocatòria d’accés a mossos d’Esquadra.

En aquest requeriment es limita a fer una oferta de només 50 places de les 500 previstes en els pressupostos de la generalitat 2017. Per sort, el Conseller d’Interior Jordi Jané va afirmar que malgrat el requeriment, mantindrà la convocatòria en les 500 places inicialment pressupostades i previstes.

A l’SME creiem que tenim un dèficit molt elevat d’efectius com per retallar el nombre de places que estan previstes d’oferir en aquesta nova convocatòria. Considerem que estem en uns 2.000 efectius de dèficit.

Amb aquesta mancança d’efectius els policies estem fent mans i mànigues per tirar endavant amb un servei públic amb la màxima qualitat possible. Però necessitem “reforços” amb immediatesa.

Hem de recordar que estem en nivell 4 d’alerta terrorista i les noves promocions seran imprescindibles.  Amb la seguretat no s’hi juga.

 

Descarrega’t el PDF: NOVA PROMOCIÓ MOSSOS: UNA NECESSITAT