A l’SME hem adreçat un escrit al Director General demanant-li que s’atenguin aquelles peticions que li arribin d’aquells agents que es trobaven en situació de vacances o d’altres assimilades quan es va publicar l’oferiment d’hores extres del pla d’estiu, i que els permeti poder participar també de l’oferiment.

El passat dia 8 de maig de 2017 es van publicar les bases de sol·licitud de lots d’hores extraordinàries en unitats de seguretat ciutadana del reforç d’estiu (PREP 1046/2017)

A les bases de participació s’indicava que el termini pel darrer dia de presentació de sol·licituds era el 18 de maig de 2017. Tan sols un termini de 10 dies naturals per presentar les sol·licituds, quan en un concurs d’oposició habitualment es donen 15 dies de termini en dies hàbils, ampliant-se així el termini de presentació de sol·licituds.

El cas és que hi ha molts agents que, volent participar d’aquest oferiment, es trobaven de vacances en el moment de la publicació i també durant el termini de presentació de les sol·licituds, a causa de la curta durada del citat termini.

Aquest fet va comportar que no se n’assabentessin de la seva publicació, ja que aquesta era una publicació interna i a la qual només es pot accedir des del centre de treball.

 

Descarrega’t el PDF: OFERIMENT HORES EXTRES PLA ESTIU