El dia 27 de juny de 2017 hi ha hagut una reunió regional de la RPMS entre representants de l’Administració i les organitzacions sindicals representatives. Us fem un breu resum dels temes que s’han tractat:

– Tenim a la regió 2.300 efectius aproximadament, més l’àrea seguretat aeroportuària (ASA) i àrea penitenciaria (APEN).

ARRO: tenim 11 formadors. Es parlen diversos aspectes com són els canvis de planificació, temps de resposta a incidents per serveis USC, material, tipus de furgons, assignació d’hores extres, servei d’URMA (medi ambient, formació per USC des de ARRO, etc)

Lliurament armilles interiors pendents.

USC: manca de patrulles, assignació d’hores extres, formació tirador actiu (amok), dispositiu Cronos, armilles pendents de lliurar: 32. Talles especials, amidaments recents, 100 fundes armilles pendents, 19 comandes de guants -sense especificar quants guants per comanda-

Problemàtiques en aires condicionats a dependències -per Administració els vestuaris no són llocs de treball- manca de manteniment, pintura a Vilanova i altres dependències, entrega en mà de citacions judicials amb treballador investigat. Fins ara es deixa a safata agent/cap de torn a la vista de tothom…

Cadires per últim trimestre 2017, s’elevarà al Comitè de seguretat tancament, accessos, aparcaments, etc.

– Incidències en planificacions, romanents en torn nit en setmana de festa, formació en setmana de festa, etc.

SALA SRC. No es tanca. Voluntat i previsió per finals 2018, però que el calendari és només això, calendari. Fer extensiu l’ús de les tauletes, moltes ni surten de comissaria.

– El Comissari mostra molt agraïment al col·lectiu i per l’excel·lència de la marca #mossos;

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ RPMS 27JUNY 2017