L’SME ha assistit aquest 29 de juny a la comissió de treball mensual que es fa entre l’Administració i les organitzacions sindicals representatives del CME.

Aquí en teniu un breu resum de què s’ha tractat a la reunió:

NOVA UNIFORMITAT

Aquest divendres 30 de juny es farà la presentació oficial a la premsa de la nova uniformitat de mossos.

Ens informen que s’ha creat una comissió de treball específica d’uniformitat que penja del Comitè de Seguretat Laboral. Aviat es constituirà i serà en aquest escenari on es tractaran els temes menors estètics que encara resten oberts a modificació.

Ens deixen molt clar que l’aspecte de gran estètica ja està tancat. És a dir, l’Administració ja té clar que la camisa i el model de gorra no es canviaran per polo i gorra tipus beisbol. En canvi, es podrà parlar de canviar color botons, rivets més amunt o més avall… en definitiva petits canvis estètics.

El canvi d’uniformitat afectarà directament a USC i afectarà en forma d’adaptacions de certes peces a Trànsit i ARRO.

S’intentarà que el canvi d’uniformitat es faci de cop i en una sola partida a tot el cos. Per tant no es farà per Regions o progressivament en diferents partides anuals, com es fa altres vegades amb altres materials.

PLA D’ESTIU

Es destinen en total 700.000 hores al pla d’estiu. D’aquestes, 600.000 són per USC, 16.000 pels voluntaris, 16.000 per ARRO, 32.000 per BRIMO. A més hi ha 37.000 hores extres per fer i queden 15.000 hores extres més a gestionar per les mateixes destinacions del pla d’estiu.

Aquest any només hi hagut 73 voluntaris.

S’han ofert 17.200 lots d’hores extres i s’han presentat fins a 1.008 agents a l’oferiment dels lots.

Hi hagut incidències amb 20 agents, dels quals no va entrar la petició dels lots a la bústia a causa d’una saturació que va patir. Ja ho han solucionat trucant personalment un per un als afectats i oferint-los lots que havien sobrat.

A l’SME ens queixem del fet que el termini per fer les peticions dels lots ha estat només de 10 dies, perjudicant d’aquesta manera a agents que estaven de vacances i no han pogut fer la petició. L’Administració informa que no tenien més temps material per allargar més aquest termini.

NOVA CONVOCATÒRIA ACCÉS CME

Es retarda la publicació de la convocatòria per què cal fer algunes adaptacions en les bases. Tenen l’esperança que es pugui publicar en les pròximes setmanes.

Descarrega’t el PDF: COMISSIÓ TREBALL 29 JUNY