Ja fa massa temps que l’àrea de Brigada mòbil demana a crits que s’escoltin les seves reclamacions. Ho han demanat internament, per via reglamentària, a aquest sindicat (hem intentat de totes les maneres resoldre els problemes per totes les vies possibles) sense resultat.

No demanen més diners, no demanen treballar menys, no. No demanen no fer un servei perquè no els hi agradi com el de Salou, no. TOT TÉ UN MOTIU. El que demanen és que mai deixi de ser una àrea d’ordre públic amb un alt grau d’especialització. I aquesta només s’aconsegueix amb formació continuada, amb hores de manipulació i pràctica dels nous estris i armes adquirides recentment.

Per donar seguretat a tothom, per anar segurs, demanen ser preparats com toca, especialment en Nivell 4. Ells són massa conscients que la seva preparació, la seva especialització, és vital en aquests moments. Formats, embeguts de tècniques i coneixement de les noves armes i que aquestes i el material estigui sempre al seu abast i no sota clau d’algú que no sempre se sap qui és.

La BRIMO ha dit prou. Que la seva reivindicació sigui aquesta diu moltíssim de la seva professionalitat. Aquests dies han protestat, sí. PERÒ QUE NINGÚ DUBTI QUE LA BRIMO SEMPRE HI SERÀ.

Som conscients de tots els problemes que tenen en dispositius i formació. Els hem treballat, però sembla que no ens vulguin escoltar. No els explicarem aquí sobretot per motius de seguretat.

El vinent 12 de juliol hi ha Consell de la Policia i serà aquí on traurem tota la bateria de reclamacions i problemes i esperem ser escoltats i que es resolguin.

TENIU EL NOSTRE MÀXIM SUPORT. VOLEU SER MILLORS I TREBALLAR AMB SEGURETAT SENSE RISCOS INNECESSARIS. I NO PODEM ESTAR MÉS D’ACORD AMB VOSALTRES. #ANIMSDRAGONS #MOSSOS

Descarrega’t el PDF: ESCOLTIN LA BRIMO D’UNA VEGADA