El dia 28 de juny de 2017 hi ha hagut reunió regional de la RPMN entre representants de l’Administració i les organitzacions sindicals representatives.

Aquí us fem un breu resum dels temes que s’han tractat:

 

FORMACIÓ ARMA LLARGA TIR USC

En principi haurà d’haver-hi 2 agents per escamot. Se’ns comunica que la meitat d’efectius USC de la RPMN ja ha efectuat formació amb ARRO. Es preveu la finalització de la formació en sis mesos, aproximadament.

PLANIFICACIÓ ANUAL TIR

Sempre que s’anul·lin les pràctiques de tir (només poden ser per raons meteorològiques o de servei), desembre i gener són els mesos de repesca per fer-les.

MANCA D’EFECTIUS A LA REGIÓ

Se’ns comunica que des de juny 2016 a juny 2017, la regió només ha patit una disminució de 16 efectius. Així mateix se’ns recalca la molt bona cobertura que gaudeix aquesta regió policial amb policies locals.

DISPOSITIU MONTMELÓ

Cap incidència. Gran feina dels dispositius ASMET, TRÀNSIT, ARRO i USC.

LOTS PLA D’ESTIU

A dia de la reunió, cap incidència. Les hores han estat assignades per la COMISSARIA GENERAL TÈCNICA. Queden hores que seran assignades a ARRO menys un 10% aproximadament d’elles que seran gestionades per ABP Arenys. Si no es cobreixen, ho decidirà la CGT.

ARMILLES

En principi, lliurades totes. Si hi hagués cap falta, si us plau, podeu comunicar-ho al servei d’administració. La repartició de les FUNDES finalitzarà al Setembre.

SANT ADRIÀ

– Els reforços d’USC a aquesta CD es realitzaran amb servei ARRO.

– Hi ha una nova demanda de 268 cadires per la regió per tal de substituir les actuals, amb desperfectes.

– Totes les demandes referents a sistemes d’AIRE CONDICIONAT en diferents comissaries han estat recollides pels responsables administratius i estan resoltes a hores d’ara o monitoritzant-se per avaluar solucions.

– Les màquines vending es canviaran l’any 2018.

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ RPMN 28 JUNY 2017