Lamentem i condemnem profundament els atemptats terroristes d’ahir a Barcelona i Cambrils. Traslladem el nostre dol als familiars de les víctimes.
En el transcurs dels dispositius policials hi van haver diversos agents de mossos ferits, atropellats, als qui desitgem que es recuperin el mes ràpid possible. Volem felicitar i agrair també a tots els companys que s’han jugat la vida en moments de tant de risc.

Valorem especialment l’esforç que es fa a tota Catalunya per part dels companys des d’ahir la tarda. Tràgicament, el gihadisme ens ha atacat, però han trobat una resposta policial exemplar. I sempre serà així. No defallirem.

Tot el nostre sentiment amb les víctimes, els seus familiars, els ferits i les ciutats de Barcelona i Cambrils.

Descarrega’t el PDF: CONDOL PER LES VÍCTIMES DE BARCELONA I CAMBRILS