Des dels terribles atemptats a Barcelona i Cambrils, el cos de mossos ho ha donat tot. Companys que s’han jugat la vida heroicament des d’aquell moment, resultant alguns ferits.

Han estat molts que, tenint festa, permís, anul·lant viatges o tornant a la feina un cop havien plegat, es van posar a treballar per la situació viscuda.

Tots els mossos activats han donat un exemple de gran professionalitat i valor. Des del dia 17 es fan 12 hores com a mínim. Però les condicions del servei o la planificació estan provocant un fort desgast als agents.

Per exemple, punts estàtics sense cap tipus de relleu, i per tant sense cap descans. Les mesures de seguretat no són les mateixes per tots els agents per manca de material, i que per precaució no citarem.

Ara no és moment d’entrar en detalls públicament. Però ja són masses les queixes rebudes de manca de coses molt bàsiques. Prenem nota de tot i us demanem que seguiu informant els nostres delegats.

Instem la DGP que revisi condicions, horaris, planificacions i materials dels agents durant aquests dies. Són grans policies que ho donen tot. Però també tenen les seves limitacions com a persones. I se’ls han de cuidar.

Descarrega’t el PDF: ELS MOSSOS HO DONEN TOT. QUE SIGUI EN CONDICIONS