El passat 17 d’agost es va activar el dispositiu CRONOS que va estar activat fins al dia 23, a causa de l’atemptat terrorista que va haver a les Rambles de Barcelona.

L’Administració ens ha informat que totes les hores que, al llarg dels dies que va durar el dispositiu, sobrepassessin les hores ordinàries que es tenia previst fer per quadrant, seran satisfetes com a hores extraordinàries.

D’entrada no es donarà l’opció de poder-les restar del còmput anual. És a dir, serien hores extres obligadament. Tot i així, com que totes les forces sindicals ens vam oposar al fet que fossin obligades, van comentar que valorarien la possibilitat de restar del còmput pendent anual.

Es pagaran les hores extres de forma general. És a dir, a totes les unitats del cos i també a totes les categories.

Ara toca esperar aprovació d’un fons de contingència extraordinari que anirà destinat al pagament de totes aquestes hores extres.

A l’SME vam demanar una reunió especial i concreta per tractar altres tipus de compensacions com dietes, vals menjador, etc. Molt probablement durant les pròximes jornades ens convocaran a una reunió específica per tractar aquestes altres compensacions, que creiem que també són del tot necessàries.

Descarrega’t el PDF: COMPENSACIÓ CRONOS