Us informem de l’estat actual dels processos selectius més destacats:

Al concurs d’accés a mosso s’hi van presentar 10.546 sol·licituds de participació. Aquest 12 de setembre han estat publicats els admesos i exclosos a concurs, que tenen de termini fins al 27 de setembre per fer-ne al·legacions. De moment hi ha 1.072 exclosos provisionals.

La prova de coneixements està prevista pel dia 28 d’octubre i serà descentralitzada a totes 4 províncies. La prova física es farà entre el 28 de novembre i el 5 de desembre. L’inici del curs bàsic està previst per a l’1 de juny i l’inici del període de pràctiques per al mes de febrer del 2019.

Aquest mes d’octubre es publicaran les bases dels concursos de provisió de BRIMO, TEDAX i Canina.

Al llarg de l’any 2018 es publicaran els concursos generals de mosso, caporal, sergent i sotsinspector.

També l’any 2018 es publicaran els concursos de provisió de Trànsit i investigació.

 

Descarrega’t el PDF: INFORMACIÓ CONCURSOS