L’SME va demanar abans d’ahir dimecres la desactivació del Dispositiu ÀGORA per ARRO i BRIMO i que es retornés al règim horari ordinari i habitual.

Doncs bé, avui divendres l’Administració ha procedit a desactivar el Dispositiu ÀGORA retornant a la normalitat horària.

El cert és que, tal i com vam argumentar l’altre dia, després dels darrers esdeveniments polítics, tant al Parlament de Catalunya com al Consell de Ministres, semblava que es confirmava que entràvem en un període de calma pel que feia al manteniment de l’ordre públic i per tant, ja no vèiem la necessitat de seguir activant ÀGORA. L’Administració, després d’analitzar la situació, ha tingut en compte els nostres arguments i avui ha desactivat definitivament el dispositiu.

A l’SME estem molt satisfets d’aquesta decisió, ja que des del 4 de setembre les unitats de BRIMO i ARRO han estat sotmeses a un quadrant 4-2-4-2, que produeix als agents un desgast molt elevat, tant a nivell físic com a nivell de conciliació familiar. Ara per fi retornem a la normalitat.

Aprofitem el comunicat per felicitar tots els agents de totes les unitats que durant les darreres setmanes han hagut de fer un gran esforç i sobretot, fent-ho d’una manera que ha ratllat l’excel·lència professional.

 

Descarrega’t el PDF: ÀGORA DESACTIVAT