Ahir dia 1 d’octubre va ser un dia dur, duríssim per tothom. Pels agents del cos de Mossos també.

No entenem que en un dispositiu conjunt policial la diferència d’ordres fos tan abismal entre cossos, amb les duríssimes imatges de càrregues policials.

No ho entenem i demanem explicacions. I el que ha vingut després no té nom, més quan ve de propis policies d’altres cossos o de sindicats policials. Impropi i indecent. No els hi contestarem directament, ens posaríem a la seva alçada.

I no és digne de policies o sindicats policials, però fa molta vergonya llegir segons què, venint de propis companys. Indecent. No serem millors que altres, però segur que tampoc som pitjors. Afirmar que trauran competències al cos és un insult a tots els agents que històricament s’han jugat la vida tothom, cada dia.

I per qui no tingui memòria, pot ser que recordi l’esforç, heroïcitat i el resultat final dels tràgics atemptats a Barcelona i Cambrils. Sí, potser dol, però van ser els Mossos qui van abatre els terroristes.

Demanem calma a tothom i respecte pel cos de Mossos. I esperem que la relació entre cossos policials, tan necessària per a la seguretat de TOTHOM, es recobri com més aviat millor la normalitat.

Descarrega’t el comunicat en PDF: EN DEFENSA DEL COS DE MOSSOS