La tarda de dilluns 2 d’octubre l’Administració ha reunit als sindicats per comunicar-nos que després d’analitzar la situació actual en la qual ens trobem, i tenint en compte totes les coses que podrien anar passant durant les pròximes jornades, han decidit perllongar la declaració de necessitats de servei fins com a mínim el dia 9 d’octubre.

Ens informen que, a més de perllongar aquesta declaració de necessitats de servei, també procediran a modificar el punt 2 de la resolució que fa esment al quadrant horari d’aplicació a USC.

En aquest sentit, a partir del dia 4 d’octubre es mantindrà per USC el quadrant actual 4-2-4-2, però en lloc de 12 hores per torn es passaran a fer 8’5 hores.

Es dividiran les unitats en 4 (matí, tarda, nit, festa), en lloc de 3 escamots com fins ara.

Les 8’5 hores per torn seran també d’aplicació al cap de setmana. És a dir, horari idèntic cada dia de la setmana sense distingir entre dies laborables o dies de cap de setmana.

Ens han insistit que encara no tenen clar com es tractaran les hores de més realitzades dins el dispositiu Àgora. La seva intenció és donar l’opció voluntària d’acumular, o bé cobrar com a hores extraordinàries tal com van fer amb Cronos, però encara no ens poden confirmar si podrà ser d’aquesta manera.

Descarrega’t el PDF: ES PERLLONGA L’ÀGORA