· SME informa
Referent al Nou Decret de vacances s’està estudiant aplicar-ho en el pròxim any policial (vacances aplicables per cada escamot), i el proper divendres dia 1 la casa confirmarà si s’aplicarà aquesta proposta o ja es farà per l’any 2019.

Es va demandar a la casa que estudiés la possibilitat de no aplicar el 80/20 en serveis com OAV, suport, les que tenen horari PAR4. O que aquests grups es puguin auto gestionar. De moment diuen que no.

· IR oberta pel dia 1 d’octubre
La passada reunió es va demanar que avui fos present algun representant de la DAI, per tal que ens informi de les IR obertes pel dia 1 d’octubre, i els agents que s’estan citant.
Informen que hi ha dos IR obertes: la 110/17 i la 116/17.

La primera fa referència als vídeos que han sortit a diferents xarxes socials i que s’està citant a agents, caporals, sergents i altres comandaments per atestats de GC i CNP. Simplement els estan escoltant en declaració, per veure si hi han hagut possibles casos d’infraccions disciplinàries. Les citacions s’estan fent per la via normal com a qualsevol altre IR. A la persona citada se li dóna tota la informació referent el motiu pel qual s’ha citat La investigació, en principi és per saber si va haver-hi alguna irregularitat, o segons el context de la imatge, que s’expliqui perquè es va actuar així.

És per aquest motiu que també hi ha comandaments citats. Ens confirmen que hi ha aproximadament unes 200 persones citades, però segons vagi avançant la investigació, possiblement s’anirà citant més gent. No hi ha cap imputació o investigació directa per cap agent.

La segona IR, la 116/17. fa referència a comentaris d’agents del cos de Mossos d’esquadra que han sortit en diferents xarxes Socials. D’aquesta IR encara no han cridat a declarar a ningú.

· Pla de carrera Professional
Ens manifesten que es va estudiar el que es va proposar, que han fet un estudi però que de moment no ho veuen viable. Ens entreguen un pla més senzill, que està en estudi i que de moment continuarà igual, ja que s’ha d’aprovar segons el pressupost de l’any vinent i de moment no és viable. Ens emplacen per tenir una altra reunió només i específicament per aquest tema.

· Justificació de les absències als torns de nit per motius de Salut
Es va demandar, que durant el torn de nit, les persones que havien d’entrar a treballar a les 22h, si moments abans d’entrar a treballar es trobessin malament, tinguessin la possibilitat d’anar al metge el matí següent.

Aquest justificant contarà tres jornades de treball, començant a contar la nit passada. Ens comenten que anirà a estudi, però només torn de nit. Sobre la possibilitat de traspassar permisos per assumptes personals a l’exercici policial 2017-2018, ens manifesten que es va portar la proposta a Funció Pública, i que sí que es podrà traspassar però només durant l’any 2018: primer s’hauran de gaudir els del 2017 i després els dels 2018. Però deixen clar, que només serà el pròxim any 2018.

· Referent als vals de roba del 2016
Sobre la petició d’aquest val per compensacions econòmiques, ens informen que el val de roba del 2016 s’entregarà durant el primer trimestre del 2018, i que la compensació econòmica no és viable.

Per últim s’ha parlat de la modificació de la Taula d’equivalència en desplaçament a activitats formatives, i ens informen que es modificarà quedant en 70 Km/120 min. Quedarà modificat a partir del pròxim dia 1 de febrer, any policial.
Descarrega’t el PDF: COMISSIÓ DE TREBALL 29 DE NOVEMBRE DE 2017