Durant els darrers dies ens arriben consultes a propòsit del dispositiu ÀGORA en relació a què ja s’està dient a brífings que no es pagaran les hores. S’informa que per aquest motiu es genera festa planificada (dies blaus), a causa de les jornades treballades durant el Dispositiu ÀGORA i que els agents han d’anar dient de quina manera volen regularitzar aquest sobrant d’hores.

Doncs bé, l’SME us informa que aquesta gestió per part de les oficines de Suport és incorrecta!!! Es tracta d’un malentès!!!

L’Administració segueix tenint la voluntat de donar l’opció de cobrar o acumular com es va fer amb CRONOS. Aquest tema segueix encara pendent de ser aprovat i per tant, encara no se sap.

L’Administració, davant aquesta situació, donarà directrius a les oficines de suport perquè es bloquegin els dies entre el 22 de setembre i el 9 d’octubre fins que no hi hagi una confirmació de com es gestionarà el Dispositiu.

Això comportarà que no es puguin generar aquests dies blaus i també que no es pagui la nocturnitat d’aquells dies fins que no quedi aclarida com es farà aquesta gestió.

 

Descarrega’t el PDF: HORES DISPOSITIU ÀGORA