l’SME ha adreçat un escrit a la Sotsdirectora General de Recursos Humans de la Direcció General de la Policia per fer-li arribar l’estat en què es troben les ARRO pel que fa a condicions de treball (funcions, horaris, conciliació, etc.)

Ja són unes quantes vegades que des de l’SME demanem crear una comissió de treball específica d’ARRO per poder abordar totes les mancances i problemàtiques de l’especialitat, i de moment sempre ens ha estat denegada aquesta possibilitat.

De nou hem demanat que atenguin la nostra petició i esperem que després del gran esforç fet pels agents de l’especialitat durant els Dispositius CRONOS i ÀGORA, ara sí que tinguin en consideració crear aquesta comissió. O com a mínim, fer alguna reunió on es parli específicament de tot allò que afecta l’especialitat.

 

Descarrega’t el PDF: MILLORES PER ARRO