El passat dijous 9 de novembre es va celebrar la reunió periòdica. Els temes tractats a petició dels afiliats són els següents:

  • Ja han començat les obres tan esperades a Salou, hi ha calendari d’actuacions? Aprofitant les obres, es farà l’accés per treballadors tan necessari?

Està previst que aquestes obres durin aproximadament dues setmanes. Les feines a fer seran les de millora de la seguretat del fals sostre i arreglar les filtracions de les dutxes. S’ha insistit en la necessitat de millora per manca d’espai, arreglar la climatització en els vestuaris i la porta d’accés per personal. La resposta ha estat que és una prioritat, però que actualment no hi ha pressupost i seguiran insistint.

  • En l’àmbit regional, quina és la interpretació d’imputació de l’horari de CRONOS?

La interpretació de la regió és la mateixa que l’aplicada per les diferents comissaries, és a dir, si es va decidir cobrar tot allò que es va treballar de més, i el que no es treballi que toqués al romanent. Per altra banda, si es va decidir a compensar, cal gaudir de les hores abans que acabi l’any. Durant la pròxima reunió del consell general es farà pressió per tal que aquestes hores es puguin acumular.

Tanmateix, el comissari ens garanteix que totes les felicitacions seran supervisades per ell i que farà tot el possible perquè siguin justes i realistes.

  • Des de les OS s’està sol·licitant el gaudiment dels dies blaus, dies de festa obtinguts pel dispositiu ÀGORA, quan l’Administració encara no ha confirmat si es pagaran o no.

És un error que ja s’ha arreglat. S’està a l’espera de si es dóna opció o no a cobrar.
Per part del cap d’administració, s’ha comentat que està en marxa un protocol d’avituallament per casos excepcionals com aquest, per millorar les condicions laborals que es van patir l’1 d’Octubre.

  • A reunions anteriors, l’SME ja va exposar la problemàtica amb les proves de contrast de drogues. Altra vegada s’ha donat el cas que uns delinqüents queden en llibertat per un fals negatiu. S’ha pogut esbrinar el problema? Hi ha alguna possible solució perquè no es repeteixi?

Es va tractar d’una disfunció, es farà tot el possible per garantir un kit de cara a totes les ABP per emergències com aquesta.

  • Sé que és una qüestió reiterativa, però cada cop hi ha més vehicles intervinguts podrits a les comissaries, no es pot trobar cap solució?

S’està treballant per millorar la situació.

  • Servei 1 d’Octubre 2017, com està legalment en l’àmbit regional actualment?

El dia d’avui no hi ha cap investigat. Tot el que es demana per part dels jutjats es facilita.

  • Fins a quant durarà el servei estàtic a la porta del jutjat?

El comissari ens respon que finalitzarà el dilluns 13 de novembre després de converses amb el president de l’Audiència.

  • Guàrdies de UI

S’ha emès un comunicat intern on es regula i es resolen tots els dubtes pendents.

  • Mallafrè

Ens han assegurat que no hi haurà un trasllat si no és amb garanties. Així que ara com ara, faran les millores pertinents a Mallafrè per tal de vetllar pel servei, com la de posar uns vinils reflectants perquè no es vegi des de fora.

  • Personal administratiu a Falset

Es preveu que a partir del dia 20 de novembre ja hi hagi una persona ocupant el lloc.

 

Es planifica la pròxima reunió pel dia 12 de gener 2018.

 

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ DELS SINDICATS AMB EL CAP DE LA REGIÓ POLICIAL DEL CAMP DE TARRAGONA I EL CAP D’ADMINISTRACIÓ I SERVEIS