L’SME ha adreçat un escrit a la Subdirecció de Recursos Humans per què ja som gairebé a mitjans de gener i encara no se sap de quina manera es compensaran les hores realitzades dins el Dispositiu ÀGORA.

A l’hora d’activar els efectius per aquest dispositiu o per qualsevol altre, sempre es fa de forma ràpida i els agents responen sempre positivament, amb rapidesa i amb gran professionalitat.

Però a l’hora de compensar, d’informar, etc, l’Administració sempre demora terminis, amb manca d’informació, descoordinació entre SGRH i els caps de les diferents regions i serveis d’administració locals… I tot aquest ventall d’imprecisions i mancances l’acaben sempre patint els mateixos: els agents!!!

L’SME creu que els agents no es mereixen aquest tracte. Creiem que de la mateixa manera que ells donen la cara, compleixen i es sacrifiquen quan hi ha necessitat, l’Administració ha de ser clara i ràpida a l’hora de compensar i informar.

No pot ser que tres mesos després d’un dispositiu, la resposta de l’Administració a la pregunta de com es compensarà aquest dispositiu sigui el silenci.

És per aquest motiu que li hem demanat a l’Administració que informi ja de forma clara de quina manera seran compensades les hores realitzades en aquest dispositiu i que es compensin el més aviat possible.

Descarrega’t el PDF: COMPENSACIÓ DISPOSITIU ÀGORA