L’SME s’ha reunit aquesta setmana amb el Cap de la Divisió de trànsit i aquí us fem un resum dels temes més importants que hem debatut:

– Traslladem al Cap de la Divisió que hi ha una important manca de gent en els sectors i seria molt necessari que aquest any s’ofereixin places a l’especialitat. Ara mateix tenim problemes a causa de segones activitats i altes condicionades i gent que ha abandonat l’especialitat.

– Traslladem al Cap de la Divisió que tenim un problema greu amb les XENON, ja que en molts sectors hi ha furgonetes amb més de 400.000 km. El Cap de la Divisió ens comunica que mitjan estiu, o com a molt tard al setembre, està previst que arribin les noves.

– Tornem a preguntar que quan ens arribaran les noves tauletes, ja que amb les pda és impossible poder treballar. El Cap de la Divisió ens comunica que han tingut problemes amb les configuracions i podria ser que al mes de Març arribessin a diferents sectors per fer les proves necessàries.

– Pel que fa a la planificació del servei, ens queixem que la patrulla de trànsit porta tot el servei planificat, amb el que això comporta: moltes vegades durant un torn de 8 hores tenim planificades 6h de diferents controls. I tenint en compte en quina especialitat treballem, ens podem trobar un accident o una assistència i podem estar una altra estona a peu dret. Se’ns comunica que es parlarà amb Caps ART.

– Li preguntem per la demanda que vàrem fer fa uns mesos sobre roba de pluja i els guants de motorista i ens informa que ho tornaran a reclamar a la prefectura.

– Se li diu que no pot ser que en alguns sectors no hi hagi el material mínim per senyalitzar una assistència o un accident, com cons i balises. Ens informa que reclamaran més quantitat.

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ AMB DIVISIÓ DE TRÀNSIT 24/01/2018