L’SME ha assistit a la primera reunió Regional del Camp de Tarragona de l’any 2018.

– En aquesta reunió l’SME ha manifestat la problemàtica greu que continua tenint l’ABP del Valls amb el perímetre de seguretat d’aquesta. Contínuament ciutadans estacionen vehicles en el mateix tancat de la comissaria, igual que continua existint la caseta de pagès…

Hem recordat al comissari que a la primera operació que el Cos de Mossos d’Esquadra van fer detencions per tema de Gihadisme, un dels 5 detinguts (i que avui dia és a la presó) va ser a Valls.

No entenem la passivitat de l’administració competent a continuar deixant estacionar vehicles a la mateixa paret del pàrquing de l’ABP i no incorporar mesures de protecció perquè no estacionin, o dificultar la visualització de l’interior de la comissaria per les persones que circulen per allí.

Tots coneixem que les ABP’s són “comissaries de disseny”, amb un esperit “Feng Shui” i amb les portes obertes al ciutadà. Però hem de recordar als competents en la matèria que els gihadistes han mort ja a 17 persones i han ferit a moltes més, i que les comissaries i els seus agents són un objectiu real per aquestes persones. La protecció és prioritària i comença al lloc de treball. 

– L’SME va informar l’Administració que existia un problema amb la calefacció a l’ABP del Vendrell i que no era la primera vegada d’aquest.

Durant la reunió regional, l’Administració ha manifestat que la problemàtica ha estat solucionada, però que ja tenen diferents parts i incidències amb l’empresa que fa el manteniment i que totes aquestes queixes han estat elevades per tal de prendre una mesura i que no torni a succeir.

– Després de mesos, finalment la porta de sortida dels vehicles de l’ABP de Montblanc torna a estar en funcionament. Des de l’SME ja vam preguntar el perquè de la morositat i se’ns va respondre que era per un tema d’assegurances, ja que la barrera de sortida va rebre un cop per un camió.

Ens alegrem que ja estigui solucionat, però per part de l’SME demanen millorar la rapidesa per solucionar problemes similars en un futur, ja que entenem que les assegurances poden trigar un petit temps per reparar un objecte, però no entenem que la reparació trigui més de 4 mesos.

– Per part de l’SME també s’ha preguntat per la situació de l’ÀGORA i el motiu que ens ha dut a la mala gestió de l’òrgan competent. La resposta, tant del Comissari com del representant de l’Administració, ha estat que “ells no tenen la solució i desconeixen el següent pas” tot esperant comunicat des de la DGP.

 

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ REGIONAL CAMP DE TARRAGONA 11 DE GENER DEL 2018