Ja fa uns quants anys que és operatiu el Grup Regional de Motoristes a Barcelona. Entenem perfectament que en un principi i pel fet de provar si funcionava el Grup, és muntès al marge de la relació de llocs de treball (RLT), però creiem que avui dia i després d’haver comprovat que el Grup funciona perfectament, ha arribat el moment de què quedi reconegut en l’esmentada RLT i que els reconeguin el nivell que els pertoca d’especialitat.

Un Grup com aquest, on els agents fan servir la moto que és un vehicle que arriba ràpidament al lloc, moltes vegades acaben fent tasques que no es corresponen amb el seu nivell i per les quals ni tan sols han estat formats degudament.

Sense anar més lluny, la setmana passada, concretament el dia 30 de gener, van ser planificats a prestar servei dins el dispositiu protecció del Parlament i van acabar fent tasques policials d’ordre públic en primera línia conjuntament amb la Brigada Mòbil.

És per aquest motiu que hem registrat un escrit demanant a l’Administració que doni les instruccions que cregui convenients per tal d’incloure aquest Grup a la RLT i que els sigui reconegut el nivell d’especialitat que els pertoca.

 

Descarrega’t el PDF: DEMANEM QUE GRUP MOTORISTES BARCELONA SIGUIN RECONEGUTS ESPECIALITAT