L’SME ha adreçat escrit al Secretari General Tècnic del Ministeri d’Interior, Juan Antonio Puigserver, per posar-lo en coneixement de totes les deficiències i insuficiències que hi ha a la comissaria de districte de La Jonquera.

Destaquem per damunt de totes el fet que, com a conseqüència de la incursió d’uns intrusos fa unes setmanes a la comissaria a la nit quan no hi havia ningú, ara han posat reixes a totes les portes i finestres per evitar que això torni a passar.

El fet que hagin tancat i barrat totes les finestres, comporta que en el cas que hi hagi una incidència greu com per exemple un incendi, els agents no podrien en cap cas sortir del lloc per cap altra sortida que no fons la porta principal.

Això suposa doncs un greu problema de seguretat i de la integritat física dels agents que allà hi presten servei i per tant, l’SME farà les gestions que siguin necessàries perquè això se solucioni.

Descarrega’t el PDF: PROBLEMÀTICA CD. LA JONQUERA