Aquest dilluns ens hem reunit sindicats i l’Administració per seguir tractant el desenvolupament del Pla de Carrera professional per USC.

Recordeu que el Pla de Carrera professional per USC és un projecte que es vol implantar per tal que els agents d’USC se sentin motivats en la seva feina, ja que a partir d’una sèrie de criteris es podrien assolir tota una sèrie de beneficis.

Un any enrere us informàvem que l’Administració ens presentava una proposta de pla de carrera professional per USC. Aquella proposta la vam estar debatent en diverses reunions però al final, no va ser possible arribar a un acord.

Aquest dilluns s’ha decidit doncs, deixar de banda aquella proposta inicial i iniciar de nou, des de zero, l’elaboració del contingut del Pla de Carrera d’USC.

En les pròximes setmanes anirem fent reunions per tal d’anar avançant en aquest projecte i mirar de tenir enllestit, com més aviat millor, un Pla de Carrera professional d’USC que sigui motivador, objectiu i beneficiós per a tots els efectius d’USC.

 

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ PLA DE CARRERA PROFESSIONAL USC 5 MARÇ 2018