L’SME dóna tot el seu suport als agents del cos de mossos d’esquadra que ahir diumenge van ser a les actuacions que es van dur a terme a propòsit dels fets succeïts a Catalunya en les darreres hores.

No hauria de ser així, però ha tornat a passar, que davant d’una situació de protestes dels ciutadans, els agents del cos de mossos d’esquadra s’acaben convertint en l’objectiu d’una part dels qui protesten.

L’SME respecta tots els actes cívics i pacífics de protesta que s’estan produint a Catalunya però condemnem de forma rotunda totes i cadascuna de les agressions que estan patint els agents.

Demanem a polítics i organitzacions socials el màxim suport al cos de mossos d’esquadra, i també que no es polititzi a la policia. Demanem a tota la ciutadania que tots els actes de protesta siguin sempre cívics i pacífics i que el respecte a tothom sigui sempre present.

Per últim, traslladem també el nostre màxim suport i ànims a tots els agents del cos de mossos d’esquadra ferits ahir diumenge, concretament 23 agents, i molt especialment a un agent que ha acabat amb un dit de la mà trencat. Desitgem una ràpida recuperació per a tots!

Descarrega’t el PDF: SUPORT AGENTS CME