Ara fa una setmana, agents de diferents especialitats van donar cobertura al dispositiu de seguretat del Mobile World Congress (MWC).

Entre tots els agents que prestaven servei en aquell dispositiu, a l’hora de l’àpat, resulta que uns havien de menjar entrepà o carmanyola, que ells mateixos portaven a la furgoneta, i en canvi, a d’altres els donaven uns tiquets bescanviables per menjar calent, amb primer i segon plat i postres.

Aquest fet va suposar un greuge comparatiu entre agents de diferents especialitats que donant cobertura en unes mateixes o similars condicions horàries, acaben tenint diferents condicions a l’hora de l’àpat.

Per concretar més i pel que hem tingut coneixement des de l’SME, sembla que els agents de la Canina i ARRO van tenir accés a aquests tiquets bescanviables i en canvi, els agents de la Brigada Mòbil i potser alguna altra unitat, van haver d’arreglar-se per menjar el que ells mateixos portaven de casa seva.

Des de l’SME exigim que en pròximes edicions d’aquest congrés, però també en qualsevol dispositiu on hi hagi tiquets bescanviables per menjar, aquests es reparteixin a tots els agents sense excepció i no només a una part d’ells. Si no, s’acaba produint una situació de desigualtat entre diferents unitats. Una situació de desigualtat que l’SME no està disposat a permetre que es torni a repetir.

És per aquest motiu, que des de l’SME hem adreçat escrit a la Subdirectora de Recursos Humans perquè faci les gestions oportunes per tal que es posi solució a aquest problema de desigualtat en futurs dispositius i esdeveniments on participi el CME.

Descarrega’t el PDF: TIQUETS MENJAR MOBILE WORLD CONGRESS