La previsió sobre el pagament de les hores de l‘ÀGORA, és que aquestes hores es paguin a la nòmina de juny tot i que l’Administració no ho ha assegurat al 100%.

De tot el pressupost disponible per fer el pagament, no hi ha diners per pagar a tothom, i per tant s’han creat prioritats.

El criteri general és que només cobraran aquelles unitats a qui se’ls va canviar l’horari a un 4+2+4+2… Això abasta bàsicament USC i UI. Les UI que no van fer aquest canvi d’horari, no cobraran.

La resta d’unitats que no van fer canvi d’horari, el que si cobraran, seran les hores de la nit del dia 30 de setembre i del dia 1 d’octubre.

Pel que fa al recompte total d’hores que s’han de pagar, el sistema per veure quin és l’escreix d’hores a pagar per agent, no es farà com es va fer al CRONOS. En el cas d’ÀGORA, es miraran quantes hores s’haurien fet en total en el període de dies que va durar ÀGORA i quin és l’escreix que s’ha fet en tot el període. Recordeu que en el cas de CRONOS es va calcular l’escreix dia a dia. Doncs en aquest cas serà pel total del temps que va estar activat ÀGORA.

Descarrega’t el PDF: PAGAMENT HORES ÀGORA