L’SME engega una campanya per tal que, d’una vegada per totes, als companys/es d’OAC i SALA els hi sigui reconeguda l’especialitat de nivell 2.

El cas és que en una ordre que va ser publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el 14 de Juny del 2010 la sala de comandament i la OAC quedaven incloses en el nivell 2 d’especialitat.

Però el cert és que passats ja gairebé 8 anys de la publicació d’aquella ordre, els membres del cos de mossos d’esquadra que es troben en situació de plaça definitiva a la sala de comandament i a la OAC segueixen sense cobrar les retribucions pròpies d’una especialitat de nivell 2 i sense tenir la consideració administrativa en el seu currículum.

És per aquest motiu que els serveis jurídics del SME hem dissenyat aquestes plantilles per tal de sol·licitar el reconeixement del nivell 2 tant a l’àmbit administratiu com a l’econòmic.

Per fer la sol·licitud, cal que ompliu la plantilla, en feu dues còpies, i un cop signat el seu darrer full, la porteu a registrar a qualsevol registre del departament. Una vegada enregistrat, quedeu-vos una còpia i quan en rebeu resposta, torneu a contactar amb el vostre delegat, qui us guiarà pel pròxim pas a fer.

En cas de no rebre resposta expressa passats tres mesos, igualment torneu a contactar amb el vostre delegat, qui us guiarà pel pròxim pas a fer.

Doneu màxima difusió a aquest comunicat perquè es puguin beneficiar d’aquesta iniciativa el màxim nombre de companys i companyes que es troben en aquesta situació!!

Descarrega’t el Model Nivell 2 Sala

Descarrega’t el Model Nivell 2 OAC, plaça provisional

 

Descarrega’t el comunicat en PDF: RECONEIXEMENT OAC I SALA ESPECIALITAT NIVELL 2