A la reunió assisteixen els caps de la RPGI, el cap ART Girona, la Cap de la Secció de Recursos Humans i Administració Regió Policial de Girona i representants sindicals.

  • La Jonquera. Tornen a sortir les mancances que hi ha tant de personal com a les mateixes instal·lacions. Ens informen que aviat s’incorporarà un nou sergent i que no hi ha previsió de més personal. En referència a les instal·lacions ja hi ha un pressupost aprovat per posar un vidre laminat a la façana davantera, al costat de la porta i una persiana de ballesta per poder tancar hermèticament la CD quan no hi hagi personal a l’interior.
  • En referència a l’augment de menors de protecció que sovint es troben a les dependències esperant la recollida i que no hi ha un lloc concret habilitat per ells, (relacionat amb que un dels darrers menors tenia sarna), es demana que en tot cas es tingui informat als agents de com tractar-la i si calgués dipositar la roba dels agents que han contactat directament perquè es desinfecti. No només per aquest cas de sarna sinó per qualsevol altre semblant. En aquests casos el pressupost hauria d’aprovar-lo el comitè de riscos laborals.
  • A l’ACD, les mancances que hi ha estructuralment estan comunicades, potser algun dia es realitzaran les obres necessàries. Ha sortit el tema de les cadires en mal estat i ens han dit que pròximament arribaran per tota la regió de Girona 11 cadires (no arriba ni a una per centre de treball).
  • ARRO. Continuen els problemes amb la temperatura de l’aigua de les dutxes, es comprometen a què es revisarà la vàlvula de regulació de temperatura. En referència a la possibilitat d’utilitzar les aules de la planta superior per fer els cursos que actualment es fan a la sala de brífing, ens diuen que no es pot, que es va fer un pressupost per adequar-les i no és viable.
  • ÀGORA. Es demana, tot i que no és aquí on s’ha de fer, que els coeficients es revisin per imputar després de les 22:00h el coeficient nocturn, tot i que les instruccions que tenen és de coeficient diürn per haver començat a les 18:00 entre setmana.
  • Camals. Ens aclareixen que els demana el mateix agent al Comitè de Salut Laboral i posteriorment se li donen un cop aprovades.
  • Palafrugell. En referència a la plaga de formigues que hi ha cada estiu, aquest any ja s’han fet tres actuacions per l’empresa d’eliminació de plagues per intentar eliminar-les o en tot cas controlar-les i reduir-les al màxim. Els agents que inicien i finalitzen a aquesta OAC i a les d’estiu, fan el servei voluntàriament.
  • Banyoles. En referència a on s’ubicaran pròximament els agents, davant les obres que s’han de realitzar, ens diuen que el vestuari de la PL serà compartit i s’encabiran tots junts, ampliant-los amb una habitació que hi ha continua i que en tot cas abans d’habilitar-la complirà els requisits d’un vestuari.
  • Dispensadors desinfectants. S’ha sol·licitat la possibilitat d’instal·lar-los en els vehicles que traslladen detinguts. S’estudiarà la viabilitat.

També s’han tractat més temes que eren d’escassa rellevància i molt puntuals.

 

Descarrega’t el PDF: REUNIÓ REGIONAL GIRONA 21 DE MARÇ DE 2018