El passat cap de setmana, els companys i ciutadans que estaven a l’ABP de CIUTAT VELLA varen patir la deixadesa i manca d’inversions a què ens té acostumats la DGP. Imatges d’aigua sortint pels forats de les llums del sostre, vestuaris inundats, recepció inservible, lavabos clausurats… FETS QUE NO SERIEN EXCEPCIONALS SI LA DGP DESTINÉS INVERSIONS REGULARS I SUFICIENTS AL MANTENIMENT DE LES DESTINACIONS!

Durant el cap de setmana, els Delegats de l’SME es van posar en contacte amb els responsables policials de l’ABP per informar els treballadors i saber les mesures que es durien a terme: en lloc de sortir a premsa a denunciar els fets, busquem solucions pels treballadors, i si cal, ja anirem a premsa a denunciar com ho hem fet d’altres vegades, però abans de tot, cal aportar solucions i evitar riscos, cap periodista vindrà a l’ABP a solucionar els nostres problemes!

Dilluns a primera hora vàrem anar a l’ABP i vàrem poder constatar els danys i obtenir informació de primera mà: l’antiguitat de l’edifici amb instal·lacions pluvials i grises amb connexió compartida, junt amb l’embossament dels desaigües i les pluges del cap de setmana, van provocar la inundació i desperfectes que varen comportar diverses actuacions urgents per part del Cap d’Administració per pal·liar els efectes i restablir tant aviat com sigui possible la normalitat i el funcionament de l’ABP.

Coneixedors de la poca inversió en aquesta i d’altres destinacions on porten a terme el seu treball els Moss@s, preveiem un estiu dur si no es porten a terme mesures pel que fa a confort tèrmic i problemàtiques com les sofertes a Ciutat Vella es repetiran pel territori.

Des del servei d’administració de Ciutat Vella, ens informen que passat l’estiu ja tenen previst realitzar una actuació important per no que tornin a passar fets similars, amb renovació integral de canonades i baixants i adequant-ho a la normativa actual. Aquesta actuació es durà a terme passat l’època estival, ja que aquesta actuació comportaria al seu temps la suspensió del funcionament de part dels aires condicionats i s’ha valorat fer-ho quan la temperatura mitjana sigui inferior i no calgui tenir aire condicionat.

Us animem a fer-nos arribar les vostres propostes a través dels delegats de l’SME, telefònicament o a través del correu específic rpmb@sme-mossos.cat i així poder continuar treballant perquè la vostra veu s’escolti i aconseguim millores per tots!!!

 

Descarrega’t el PDF: MALESTAR ABP CIUTAT VELLA